Dags att uppdatera, inte av någon särskild anledning men just för att jag själv skall kunna gå tillbaka och påminnas om nuläget för januari 2019.

Efter Falktouren fick jag som present av min kära hustru en massage hos en idrottsmassör i Falkenberg. Han kunde konstatera vissa saker, framför allt att mina besvär i höften beror på svaghet i muskler och inte några ledproblem eller knas på kotor eller annat. Fick med mig övningar hem som jag skulle göra för att stärka bland annat ljumskarna och bak- & framsida lår etc. Efter några veckors slit kan jag konstatera att det har blivit mycket bättre. Är inte helt smärtfri men avskyvärt mycket mindre smärta än i höstas. Kör på med löppassen, kanske inte så många och långa som jag hade önskat men godkänt. Jag varvar med allternativ träning på crosstrainern eller går på spinningpass för att hålla uppe flåset.

Fartpassen på bandet lovar fortfarande gott inför säsongen.  De ligger på låga 35 minuter över 10 km och även intervallerna går hyffsat. Vågar inte köra riktigt så många som jag skulle vilja med oro för att få ont igen.

Hoppas kunna känna mig så pass i form till klubbmästerskapet i mars att jag kan göra mig själv rättvis. Får jag behålla klubbmästartiteln ett år till är det en bonus.